Anonim

Se Neri & Hus föreläsning från Stockholm Furniture and Light Fair 2019

Kinesiska designers Lyndon Neri och Rossana Hu diskuterade sina tidigare och kommande projekt, liksom deras forskning om Kinas försvinnande bykultur, under en föreläsning och intervju på scenen med Dezeens grundare Marcus Fairs på Stockholm Furniture and Light Fair 2019.

Lyndon Neri och Rossana Hu från Shanghai-studion Neri & Hu var årets hedersgäster på Stockholm Furniture and Light Fair.

Som hedersgäster designade de kinesiska arkitekterna huvudutställningen som kallas The Unfolding Village, en lång struktur gjord av lokalt skogsvirke, som är baserat på de smala, sinuous gränderna som finns i många kinesiska byar.

Neri & Hu håller föreläsningsgäst på Stockholm Furniture and Light-mässan

Installationen var resultatet av nyligen genomförd forskning av Neri & Hu om de försvinnande byarna i Kina, som duon diskuterar i sitt samtal.

Paret diskuterade också sina tidigare och kommande projekt i Kina och utomlands.

Dezeen var mediapartner för Stockholm Furniture and Light Fair 2019, som ägde rum på Stockholmmassan i den svenska huvudstaden.

Vi levde-strömmade ett antal samtal den 6 februari, inklusive ett tidigare samtal med designern Matti Klenell om utformningen av de nya allmänna utrymmena vid Stockholms Nationalmuseum och en en-till-en-konversation med den franska designern Matali Crasset.