Anonim

Dezeen samarbetar med Instagram för att lansera sitt nya @design-konto i Milano

Dezeen har samarbetat med Instagram för att hjälpa till att lansera sitt nya @design-konto, som nu är live.

Installer som ska visas i Milan idag, utforskar Instagrams nya konto både design och hantverk runt om i världen och erbjuder följare chansen att uppleva designkulturen på Instagram. Vi kommer att liveströmma en diskussion med Instagram om vårt @dezeen-konto och det nya @design-kontot.

Dezeen samlar innehåll på kontot den här veckan och börjar idag med Dezeens grundare och chefredaktör Marcus Fairs på den första dagen i Milanos designvecka.

För att starta kontot satte Dezeen ut en global uppmaning för att hitta begåvade Instagram-användare för att fungera som grundare. Deras berättelser kommer att fylla kontot för resten av den här veckan, och ger insikter och bakom kulisserna glimtar från Milanos designvecka.

Efter ett enormt svar valde Dezeen fem grundläggande bidragsgivare som kommer att gå bakom kulisserna vid Milanos designvecka och dokumentera sina upplevelser genom linsen på Instagram.

De utvalda fem har alla unika och eklektiska Instagram-konton samt ett globalt perspektiv. De fem är: Joel Escalona från Mexico City, Mexiko, Ivan Oda från Milano, Italien, Geraldine Tan från London, Storbritannien, Minh T från Los Angeles, USA och Benedetta Anghileri från Shenzhen, Kina.