Anonim
Image

Carney Logan Burke skapar ladugårdsformat pensionat på landsbygden i Wyoming

Det amerikanska företaget Carney Logan Burke Architects har använt återvunnet trä för att bygga denna bostadsbyggda bostad, som ligger på en avlägsen plats och ser mot en bergskedja i det amerikanska väst.

Image

The Barn ligger i Wilson, en liten stad i västra Wyoming. Det ligger på en 15 tunnland (sex hektar) fastighet med vidsträckt utsikt över Teton Range, som är en del av Rocky Mountains.

Image

Strukturen innehåller en gästsvit och ett gym, tillsammans med ett garage / verkstad som används av klienten för att återställa och hysa veteranbilar, motorcyklar och cyklar.

Image

Huvudbyggnaden på fastigheten - byggd för två decennier sedan - designades också av Carney Logan Burke Architects, som är känd för sina moderna bostäder i robusta miljöer.

Image

"Ägarna till denna byggnad hade beställt arkitekten att göra sitt ursprungliga hus för 23 år sedan och återvände till dem med avgiften att utforma en ny fristående struktur på fastigheten, " säger studion, baserad i Jackson, Wyoming.

Image

Ladan var noggrant belägen utanför det nordöstra hörnet av det befintliga huset, på ett sätt som bevarar utsikt för båda strukturerna.

Byggnadens form bestämdes av ägaren. Den har ett gambrel-tak, definierat av sidor som har en lägre sluttning över en brantare. "Kunderna hade undersökt prejudikat för den nya strukturen och hade beslutat att den 2 400 kvadratmeter stora byggnaden skulle ha formen av en klassisk ladugård med gammalt tak, så det var utgångspunkten för designen, sa studion.

Konstruktionen består av timmer- och stålstolar som är placerade på 1, 2 meter mellan varandra och har en längd på byggnaden. Återvunnet hemlock från ett sågverk i Montana användes för att tillverka takstolarna.

I överensstämmelse med landsbygden på landsbygden klädde arkitekterna bostaden i gammalt barnved och begränsade färgerna till grått och brunt. "Vanligtvis är det gråa barnwoodet från stängsel och det bruna barnwoodet är från återvunna takbjälkar, " säger studion.

För att lägga till ett "oväntat element" i designen installerade teamet en gardinvägg på norra sidan av byggnaden, där gymmet finns. Vindrutan ger utsikt över de majestätiska bergen.

Image

På de andra höjderna erbjuder dormer-fönster inramad utsikt över landskapet. En liten kupol reser sig över taket, fungerar som en takfönster och tillför visuellt intresse.

Image

Inuti omfattar den lägre nivån ingången och verkstaden / garaget, tillsammans med ett pulverrum och lagringsutrymme. Ett svartvitt rutigt golv ger en retro-estetik.

Övre våningen, som har ett välvt tak, innehåller gästsviten, ett litet kök och träningsområdet. Rummen definieras av en neutral färgpalett, modern inredning och träväggar och golv.

Image

"Interiören återspeglar en modern estetik som kompletterar ladugårdens funktionella, rena linjer, " sa studion.

Image

De två nivåerna är förbundna med en trätrappa med ett kabelräcke. Dess öppenhet är tänkt att dra ljus ner till bottenvåningen och "omvänt att dra gäster upp till dramaet ovan".