Anonim
Image

Fönsterfri fasad döljer havet vid Kanagawa av Shinichi Ogawa & Associates

Fönsterfria betongväggar döljer utsikten från den ena sidan av detta hem designad av Shinichi Ogawa & Associates i den japanska prefekturen Kanagawa, medan glasering och en utskjutande infinitypool utnyttjar havsutsikten från den andra.

Image

Residens gata mot norra fasaden består av tre vita lådor som inte har öppningar, med endast en palmträd som fungerar som en kontaktpunkt. Parkeringsplatsen döljs av de två nedre rätlinjiga volymerna, som sitter i olika vinklar mot varandra.

Den andra sidan av fastigheten med namnet Seaside House, vetter mot Stilla havet och har en terrass-cum-infinity-pool, som kan utkanter ut över ett fungerande järnvägsspår.

Image

"Huset med två våningar är byggt på en fantastisk plats där du kan förbise det magnifika Stilla havet som fortsätter från Shichirigahama-kusten, " sade arkitekterna.

"Fasaden från nordsidan är en minimal vit låda utan öppningar för den omgivande miljön, men planterad med en palmträd, " fortsatte de. "På söderterrassen med utsikt över Stilla havet består den av en vit volym som överhängs av en cantilever."

Image

En tjockt, vridande trappa dominerar den dubbelhöjda entrén till hemmet, som är upplyst av en stor panel med varm tonad belysningskostnad.

Image

Rummen på första våningen är ordnade i ett linjärt format, med gästrummet, badrummet och sovrummet parallellt med varandra.

Varje utrymme har glasfönster i full längd som erbjuder oavbruten utsikt över terrassen, poolen och havet utanför.

Image

Den andra våningen, som är ett öppen planrum, är värd för ett vardagsrum och matplats samt ett kök. Direkt tillgång till utomhusbalkongen tillhandahålls av en glidande glasvägg som gör det bästa av havsutsikten.