Anonim

Dezeen Watch Butiks största försäljning någonsin lanseras idag

Dezeen Watch Store: några av 2015: s mest populära klockdesignar är nu tillgängliga med en reduktion på upp till 50 procent.

Ett brett urval av klockdesign för män och kvinnor finns nu tillgängligt i Dezeen Watch Store största försäljning någonsin.

Idag lanseras försäljningen den 11 januari, med ett begränsat antal av varje modell tillgängliga så länge lagret räcker.

St Ives-klocka av Shore Projects

Tidslinjerna i försäljningen inkluderar den 1950-talet påverkade Sweet Reminder, designad av Londons modestudio Eley Kishimoto för fossil, och St Ives-klockan av Shore Projects, uppkallad efter den brittiska badstaden som inspirerade den.

Grand Tour Dual Time efter projekt

Grand Tour Dual Time by Projects är bland klockorna minskade med 20 procent. Klockan är designad av den avdrivna postmodernarkitekten och produktdesignern Michael Graves, som dött i mars och är avsedd för resenärer. En dubbelringad ansikte gör att bäraren kan hålla reda på tiden i sin hemstad och den tidszon de besöker.

Milano Metro klocka

Den 42 millimeter stora versionen av Milano Metro klockan, utformad för att fira 50-årsjubileum för den första tunnelbanelinjen som går genom staden Milan, finns med en reduktion på 30 procent.

I försäljningen är också Facette-klockan från Bulbul, designad av den danska supergruppen KiBiSi, som inkluderar arkitekten Bjarke Ingels, designentreprenören Jens Martin Skibsted och designern Lars Larsen. Normalt £ 215 kommer klockan att sänkas med 30 procent under försäljningen.

JPT-C036 klocka av Tsovet