Anonim
Two Magpies Bakery av Paul Crofts Studio

Londonföretaget Paul Crofts Studio har avslutat ett bageri på en höggata i Suffolk, Storbritannien, med ett motiv baserat på en skräp som ligger i serveringsdisken för douglasgran.

The Two Magpies Bakery i Southwold producerar färskt bröd och konditori på baksidan av butiken varje dag och köket kan ses genom ett fönster mot sittplatsen.

"Utrymmet består av en serie skräddarsydda element gjorda av douglasgran, färdig i vit lut, vilket skapar rena linjer med en modern känsla och en bakgrundsduk på vilken du kan visa de högt tillverkade produkterna till salu, " sa Paul Crofts Studio .

Fågelbo-motivet skapades av illustratören Katharine Gorham och plockades ut i vitt harts. Det upprepas på motsatt sida av butiken med korsande vita dowlar som stöder långa hyllor ovanför sittplatsområdet, där en silverring som är trasslad i pinnarna hänvisar till samlingsvanor för skräp.

Vita timmerpinnar sticker också ut från väggen bakom disken för att rymma en serie skräddarsydda skivor av trä, liksom vid sidan av fönstret där de ger abborre för att visa bröden för förbipasserande.

"Varmt trä, ren vit detaljering och en hög hantverksnivå kombineras för att skapa en intim och avslappnad miljö där du kan njuta av den exceptionella maten som erbjuds", tilllade studion.

Butikens bakre vägg är klädd i överlappande träbältros i grå nyanser och bord i sittplatsen har benen doppade i svart.