Anonim

OKAY Studio på The Aram Gallery

Londonbaserade designers OKAY Studio ställer ut sina verk på The Aram Gallery den här månaden i en show under samma tak.

Arbet av Shay Alkalay, Tomas Alonso, Jordi Canudas, Mathias Hahn, Peter Marigold, Yael Mer, Oscar Narud, Hiroko Shiratori och Jorre van Ast kommer att visas. Toppbild: Slutbord av Peter Marigold. Ovan: Slap Dash av Oscar Narud.

Londons galleri kommer att delas upp för att representera de olika formgivarnas arbetsutrymmen. Ovan: Håligheter av Yael Mer och Shay Alkalay.

Taket kommer att täckas med skisser, skissmodeller, verkstadsjigg och misslyckade projekt från studion. Ovan och nedan: Clamp a Leg av Jorre van Ast.

Utställningen är öppen 18 september - 8 november 2008 i galleriet i London. Nedan: nr 7 ordförande.

Fotografier av Luke Hayes.

Följande information är från The Aram Gallery:

-

OKAY Studio är ett kollektiv av enskilda designers som delar lite mer än en arbetsyta. Var och en har brutit sin egen mark, med vissa arbetar också för ledande designstudior medan andra arbetar med konsultprojekt. Som kollektiv delar de en drivkraft för att generera självinitierade projekt, producera arbete med sina egna kunder och ställa ut i gallerier och museer internationellt. Detta kommer att vara gruppens första kuraterade utställning. Kommer från olika länder träffades alla nio designers på OKAY Studio när de studerade på Royal College of Arts designprodukurs och har fortsatt att arbeta bredvid varandra, dela resurser och ibland samarbeta om klientarbete och utställningar.

Under samma tak kommer en unik inblick i hur denna grupp har skapat sitt sätt att arbeta i London. Utställningen förvandlar Aramgalleriet till en serie "rum" som kommer att representera arbetsrummen för var och en av studiemedlemmarna och reflektera över hur de fungerar framgångsrikt som kollegor snarare än som ett märkeskonsult. Ovan och nedan: Elipsbord av Peter Marigold.

Sammantaget kommer utställningen att utforska hur, precis som i London, många olika livsstilsmetoder och en kreativ existens är möjliga under samma tak som ger insikt i den omgivande pågående processen att vara designer i London idag. Galleriets "tak", eller tak, kommer att vara en unik installation av ritningar, skissmodeller, verkstadsdukar, misslyckade projekt och andra studionememera som utgör vart och ett av medlemmarnas dagliga studioliv. Nedan: Mr Light-serien.

Under samma tak kommer utställningen att visas: Shay Alkalay, Tomas Alonso, Jordi Canudas, Mathias Hahn, Peter Marigold, Yael Mer, Oscar Narud, Hiroko Shiratori och Jorre van Ast.

Aram Gallery är mycket nöjd med att bjuda in dessa nio nya yrkesverksamma att ställa ut nytt och ännu osynligt arbete och lovar att leverera ett spännande tillägg till Galleriets prisbelönta program från tidigare år (Stage av Jaime Hayon, London Design Festival Icon Magazine 2006) Trail, Best in Show). Ovan och nedan: Kopparlyktor av Mathias Hahn.

Kurator: Daniel Charny
Assistentkurator: Alison Norris
Regissör: Zeev Aram

Ovan: Bish Bosh av Oscar Narud.

Utställningen är öppen 18 september - 8 november 2008
Öppet mån - lör 10:00 - 18:00 (tors till 19:00)

The Aram Gallery,
110 Drury Lane,
London, WC2B 5SG

Ovan och nedan: Skräddarsytt trä av Yael Mer och Shay Alkalay.

Nedan: Tan speglar av Peter Marigold.