Anonim

Norm 03 Steel av Britt Kornum

En annan produkt från Normann Copenhagen: den danska arkitekten Britt Kornum har designat en stålversion av sin Norm 03-lampa för det danska varumärket.

Lampan kommer att vara förkonstruerad, till skillnad från den ursprungliga versionen som krävde att användaren ska montera lampan själv.

Norm 03 Steel kommer att finnas tillgängligt från september. Nedan: Britt Kornum

Se våra tidigare berättelser om nya Normann Copenhagen-produkter:
Cognacglas av Rikke Hagen
Moon av Matthias Demacker

Följande är från Normann Copenhagen:

-

Sofistikerat skulpturellt ljus i en ny tolkning - Normann Copenhagen lanserar Norm 03 i stål.

Normann Copenhagen hade lagt till exklusivitet till lampan Norm 03. Den ursprungliga monteringslampan, designad av Britt Kornum i lampskärfolie, lanseras nu i en exklusiv monterad version i rostfritt stål.

Norm 03 är en organisk, modern lampa som ger ett skulpturellt ljus över alla matbord. I den nya stålversionen intensifieras det levande och dekorativa ljuset som Norm 03 kastar i taket och reflektionen av ljuset förbättras av de många nyanserna i stålet, från jet-black till glänsande, vilket ger en exklusiv look.

Britt Kornum designade Norm 03 2003, därav namnet, medan hon studerade vid Arkitektskolan. Norm 03 är ursprungligen inspirerad av blommornament, med idén att skapa ett mönster av remsor baserat på enkla principer. Idag dekorerar lampan, som är en del av den populära normserien, privata hem och företag i mer än 60 länder.

Norm 03 i stål är en takhänge komplett med en tygkabel med inbyggd tråd, som ursprungligen kommer att produceras i den europeiska versionen.

Mått: Liten 53 x 32 cm