Anonim

Moon av Matthias Demacker

Moon är en serverings- och visningsrätt av designern Matthias Demacker för det danska hemmagörsmärket Normann Copenhagen.

"Jag satt och lekte med en lös kombination av hål. Idén var att skapa ett mönster utan att ett mönster var regelbundet, " säger Demacker.

Moon kommer att fås att köpa i vitt lackat stål från september.

Följande är från Normann Copenhagen:

-

Se månen ovanifrån - Normann Copenhagen presenterar månen, designad av Matthias Demacker

Månen är en skål fylld med hål, som bryter alla regler och tar trötthet utöver det vanliga. Det är ett exempel på att inte alltid behöva göra det du är van vid att göra och utmana konventionellt tänkande medan du odlar estetisk medvetenhet.

Inspirationen för Moon kom när Matthias Demacker experimenterade med olika mönster och inspirerades att bryta med regelbundenhet. Liksom månens yta består månen av massor av hål, som ger ett oregelbundet mönster och kastar en grafisk skugga.

Matthias förklarar: ”Jag satt och lekte med en lös kombination av hål. Tanken var att skapa ett mönster utan att mönstret var regelbundet. Jag fick idén till Moon efter att ha tillbringat en hel dag på att byta hål runt. På det här sättet fick jag idén om en maträtt spontant - från nästan ingenting. ”

Moon är en maträtt med en humoristisk touch som ser bra ut på bordet, vardagsrummet eller köket.

Storlek: Ø 35