Anonim

Vinnare av tävlingszonen för Talentzon

Debbie Smyth, vars Pins & Thread-ritning av elpyloner visas ovan, är en av 15 kandidater som har vunnit vår tävling om gratis utställningsplatser på Talent Zone i Tent London-utställningen under London Design Festival i september.

Tävlingen meddelades på Dezeen förra månaden. Talent Zone kommer att innehålla verk av nyutbildade från en rad olika discipliner inklusive möbler, keramik, textilier, grafik, smycken och produktdesign och äger rum i Old Truman Brewery i Brick Lane från 18-21 september i år. Ovan: Vessel of Tears av Ji-Hyun Yoo.

Mer information om vinnarna här. Ovan: The Bone-projektet av Andrew Ross är en samling av föremål gjorda av avfallskonben som han samlade in från en slakteri. Se vår tidigare berättelse om The Bone Project för mer information.

Ovan: Physical Value of Sound av Yuri Suzuki (se vår tidigare historia).

Ovan: 7 dödliga glasögon av Kacper Hamilton, en uppsättning av sju vinglas inspirerad av de sju dödliga synderna: lust, frossa, girighet, dov, vrede (bild), avund och stolthet. Se vår tidigare historia för mer bilder och information.

Ovan: KitRadio & Digital Unveiling (bild) av Samuel Rhoads-Clarke. Se mer information om KitRadio i vår tidigare berättelse.

Ovan: Min Vanitas (Skullstol, Hjärnan - Fotpall, Something Dead - Taklampa) av Vladi Rapaport är en serie möbler "inspirerade av den holländska" vanitas "stillebenmålningarna från 1500- och 1600-talet."

Ovan: Sentimental Collection av Anri Moolman.

Ovan: Memento av Charles Constantine är ett soffbord som kan användas som en begravningskista.

Ovan: Building With Print av Mario Stadelmann - stolar med metallramar och stolar gjorda av kasserad tidning.

Ovan: Margate Collection av Zoe Murphy; återvunna möbler med bilder tagna från Murphys hemstad Margate i Storbritannien.

Ovan: Ett litet extra utrymme av Lucy Helme är ett konceptuellt system där ett specialdesignat trädgårdsskål är datorgenererat med hjälp av data som levereras av kunden, som trädgårdsstorlek och nödvändig solljusnivå.

Ovan: Ballongmöbler av Niels Schuurmans, en samling av möbler tillverkade av fiberförstärkt polyester.